کارناوال - راهنمای سفر

دریاچه نئور

استان اردبیل، مرز شهرهای اردبیل و خلخال

3.4

از 5 امتیاز

میانگین نظرات 11 کاربر

گالری تصاویر

مدت پیشنهادی بازدید

2 تا 5 ساعت

ساعت دسترسی

امروز جمعه 24 ساعته

هزینه ورودی

رایگان

همه چیز درباره دریاچه نئور

چرا بازدید کنیم؟

نقد و بررسی کارناوال

کجاست؟

نقشه و مسیر

آقام چی گفتن؟

نظرات کاربران

سوالی دارید؟

پرسش و پاسخ

نقد و بررسی کارناوال

کارناوال

نویسنده ارشد کارناوال

انتشار

23 اردیبهشت 1398

به روز رسانی

18 آبان 1398

معرفی /

دریاچه نئور | بزرگترین دریاچه طبیعی اردبیل

برای سفر به شمال غربی ایران آماده شوید و با ما به دریاچه نئور بیایید؛ جاذبه ای که به عنوان بزرگترین دریاچه طبیعی اردبیل شناخته می شود و از دیدنی های طبیعی مشهور ایران به شمار می رود. با هم مسیر دریاچه نئور را می پیماییم و از جاده پیچ در پیچ آن عبور می کنیم تا تجربه متفاوتی را برای خود رقم بزنیم. با کارناوال همراه باشید تا برای تان از زیبایی ها و امکانات دریاچه نئور بگوییم و شما را به جایی پر از آرامش ببریم.

Photo by : Mohammadali Ebrahimi
Photo by : Aref Mehraban

چرا بازدید از دریاچه نئور؟


  • دریاچه نئور یکی از بزرگترین دریاچه های آب شیرین کشور است.
  • بزرگترین دریاچه طبیعی استان اردبیل است.
  • این دریاچه نقطه آغاز یکی از زیباترین مسیرهای پیاده روی و دوچرخه سواری و سافاری است که شما را به روستای زیبای سوباتان می رساند.
  • با سفر به این دریاچه می توانید از مناظر طبیعی و تماشایی بسیاری همچون کوه های سر به فلک کشیده و گلزارهای وحشی لذت ببرید.
  • نئور یکی از بهترین مقاصد برای تجربه ماهیگیری و صید قزل آلای رنگین کمانی است.
Mohamad Reza Shahpasand 
Naser Derakhshan 

آشنایی با دریاچه نئور | طعم شیرین طبیعت

دست نقاش طبیعت در میان شهرستان تالش در استان گیلان و شهرهای اردبیل و خلخال در استان اردبیل شاهکار زیبایی را ترسیم کرده با نام دریاچه نئور که در ارتفاع ۲۵۰۰ متری از سطح دریا واقع شده است. این دریاچه آب شیرین در آغوش یکی از دره‌های کوهستان بغرو (از قلل مرتفع شهرستان تالش) قرار دارد و همچون نگینی بر انگشتری طبیعت این منطقه می درخشد که از نظر برخی کارشناسان مرتفع ترین دریاچه یخچالی بازمانده از دوران باستان به حساب می آید.

نئور در واقع مشتمل بر دو دریاچه حدود 40 هکتاری و 180 هکتاری است که در فصل بهار به هم می‌پیوندند و دریاچه ای با عمق 5/5 متر تا 13 متر و وسعتی بیش از 200 هکتار را تشکیل می دهند. 

محدوده این دریاچه به دلیل برخورداری از اکوسیستمی جالب و کم نظیر به عنوان یک منطقه حفاظت شده زیست محیطی، تحت نظارت سازمان حفاظت محیط زیست است و به سبب برخورداری از ارزش های زیستگاهی، اکوتوریستی، زنبورداری، کشاورزی و دامداری، ارزش و اهمیت بسیاری دارد. برای بهره مندی از آب این دریاچه و استفاده از آن در کشاورزی، سدی نیز در تنها خروجی آن به نام قانلی دره احداث شده و از آن بهره برداری می شود.

Photo by : Ramin Fayazi

دیدنی ها و تفریحات

 در سفر به دریاچه نئور می توانید لحظات خوشی را برای خود خلق کنید و تجربیاتی فراموش نشدنی را به همراه همسفران تان بسازید. در این سفر می توانید به فعالیت های زیر مشغول شوید:

1- ماهیگیری

هر سال برای کنترل جمعیت گاماروس ها (نوعی آبزی) در دریاچه، تعدادی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان را داخل نئور رها می کنند و همین امر موجب می شود تا یکی از جاذبه های دریاچه نئور که بسیاری را به این منطقه می کشاند، قابلیت ماهیگیری در آن باشد. 

در شهریور ماه هر سال نیز مسابقه ماهیگیری هیجان انگیزی در این مکان برگزار می شود و علاقه مندان به ماهیگیری و همچنین بسیاری از طبیعت دوستان را راهی نئور می کند. این امر به این دلیل اتفاق می افتد که ماهی های دریاچه باید قبل از شروع فصل سرما صید و جمع آوری شوند و گرنه با یخ زدن آب دریاچه در زمستان همگی از بین می روند.

Photo by : Unknown

2- پیک نیک و عکاسی

زیبایی های دریاچه نئور باعث می شود که بسیاری از علاقه مندان طبیعت برای گذران ساعاتی به دور از همهمه شهر، بساط خوشگذرانی و پیک نیک خود را در این منطقه برپا کنند و از زیبایی این جلوه بی بدیل طبیعی لذت ببرند.

عکاسان و علاقه مندان به هنر عکاسی نیز دست به دوربین می شوند تا چشم نواز ترین تصاویر را ثبت کنند و یادگاری های ارزشمندی را از نئور با خود ببرند.

3- گشت و گذار در دشت و تماشای اسب ها

اگر در بهار راهی نئور شوید می توانید لباس گل گلی طبیعت را که بر تن دشت سرسبز اطراف دریاچه نشسته است، ببینید. گل های وحشی در سراسر دشت می رویند و شکفته می شوند و بهشتی تماشایی را به چشمان شما هدیه می کنند. اگر دوست دارید اسب ها را در طبیعت به تماشا بنشینید؛ شما می توانید در کنار دریاچه نئور و طبیعت زیبای آن اسب هایی را ببینید که آزادانه به این سو و آن سو می روند و نمایش جالبی به راه انداخته اند.

4- جمع آوری گیاهان دارویی

کوهستان مامن گیاهانی با خواص درمانی است که هدیه طبیعت هستند و هر کدام شان دنیایی از خواص را در خود جای داده اند. از آنجا که نئور نیز در کوهستان واقع شده، در اطراف آن می توانید گیاهان بسیاری را بیابید که از جمله آنها می توان به بابونه، بومادران، پنج انگشت،کنگر، خاکشیر و ... اشاره کرد.

Photo by : Unknown

5- پرنده نگری

دریاچه نئور، زیستگاه برخی از گونه‌های پرندگان مهاجر عبوری نیز به شمار می آید که برای مدتی کوتاه میهمان دریاچه می شوند و پس از کمی استراحت دوباره به راه می افتند.

 اگر در فصل مهاجرت راهی این دریاچه شدید برخی از انواع این پرندگان را می توانید ببینید که شاخص ترین‌شان آنقوت است و در این منطقه زادآوری می‌کند. آنقوت پرنده‌ای از خانواده اردکیان و زیرخانواده اردک‌های غازنما محسوب می شود که دارای جثه‌ای بزرگتر از اردک های معمولی و ظاهری شبیه به غاز است. از دیگر پرندگان موجود در این دریاچه و حاشیه آن نیز می توان به کبک، چکاوک، چنگر، بلدرچین، عقاب طلایی، زاغ و انواع پرندگان گنجشک سان اشاره کرد.

Photo by : Unknown

6- چشم اندازهایی از زندگی عشایر

دریاچه نئور دارای حوضه آبریزی به وسعت 45 کیلومتر مربع است که از مراتع ییلاقی عشایر فندقلو به شمار می رود. به هنگام فصل ییلاق می توان مناظر و چشم اندازهای زیبایی را از زندگی عشایر و کوچ نشینان در این منطقه دید و غرق در سادگی و اصالت آنها شد.

Photo by : Unknown

7- قایق سواری

با وجود چشم انداز زیبای دریاچه نئور و جلوه های اطراف آن هنوز امکاناتی برای قایق سواری در آن وجود ندارد اما برخی گردشگران با قایق های بادی به سوی این دریاچه می روند تا تفریحی فراموش نشدنی را برای خود خلق کنند و در کنار همسفران شان از آن لذت ببرند.

8- ورزش ها و تفریحات زمستانی

 با توجه به شرایط اقلیمی منطقه، در زمستان ها، متوسط دمای نئور به 20- درجه سانتی گراد می رسد و کوهستانی بودن این بخش باعث می شود تا دریاچه دارای زمستان‌هایی نسبتا طولانی باشد. یخ زدگی سطح دریاچه یکی از جذابیت های آن است که باعث می شود برخی از افراد برای انجام بعضی فعالیت های زمستانی، راهی آن شوند و یا در طبیعت به برف بازی بپردازند. جالب است بدانید که آب دریاچه به مدت ۵ ماه از سال به قطر ۸۰ سانتی متر یخ می زند.

Photo by : Unknown

9- کوهنوردی

نئور، دریاچه ای در میان کوهستان است و اطراف آن پر است از قله هایی که فتح‌شان تجربه ای متفاوت برای هر کوهنوردی خواهد بود. می توانید بر فراز این کوه ها قرار گیرید و از تماشای دشت زیر پای‌تان و دریاچه ای که در میان آن می درخشد، لذت ببرید. پیرامون حوضه آبریز دریاچه حدود 12 قله در محدوده ارتفاعی 2570 تا 3222 متر از سطح دریا وجود دارد و هر کدام‌شان جلوه ای خاص و پر شکوه دارند.

واقع شدن نئور در 30 کیلومتری دریای خزر سبب می شود که با صعود به ارتفاعات شرقی مشرف به دریاچه بتوانید منظره ای دیدنی از این دریای زیبا را نیز ببینید و غرق در تماشای آن شوید.

Photo by : Unknown

10- شکار ممنوع!

برخی به تصور آنکه پرندگان مختلف، دریاچه نئور را برای استراحتگاه خود انتخاب می کنند، سلاح شکارشان را بر می دارند و برای به دست آوردن شکاری خوب راهی این دریاچه می شوند. نکته مهم این است که دریاچه و محدوده اطراف آن به عنوان یک موهبت ارزشمند طبیعی جزو مناطق حفاظت شده لیسار به شمار می آید و شکار هرگونه پرنده آبی در آن ممنوع است.

Photo by : Mohammad Safdel

خوش گذرانی متفاوت | نئور به سوباتان

بخشی از تفریحات نئور به مسیر آن مربوط می شود. شما می توانید این مسیر را به گونه ای متفاوت طی کنید و از آنجا به مناطق اطراف به ویژه سوباتان هم سری بزنید.

1- اسب سواری

اگر از علاقه مندان به سوارکاری و اسب سواری هستید و به دنبال تجربه ای فراموش نشدنی در این زمینه می گردید، کوله بارتان را آماده کنید و راهی نئور شوید. از آنجا اسب‌تان را زین کنید و به سوباتان بروید. گذر از میان جنگل و طبیعت بکر با اسب و تماشای جلوه هایی متفاوت از زندگی عشایری در میان راه، خاطره ای به یاد ماندنی را برای تان خواهد ساخت. خوشبختانه به تازگی گروه ها و تورهای اسب سواری نیز در این مسیر برگزار می شود و می توانید با اطمینان خاطر از آنها استفاده کنید.

2- آفرود

در میان گزینه های متفاوت تفریح و خوشگذرانی، آفرود یکی از انتخاب های خوب برای کسانی است که به دنبال هیجان در سفر هستند. یکی از مسیرهای محبوب این فعالیت از دریاچه نئور، آغاز می شود و پس از عبور از کنار آلاله های وحشی و سبزه زاران دامنه شمالی البرز، آلاچیق های عشایر تالش، آبشار ورزان و چشمه ساران گزنه هونی به روستای زیبای سوباتان می رسد.

Photo by : Unknown

3- پیاده روی

برخی از افراد ترجیح می دهند در قالب گروه ها و تورهای مختلف راهی نئور شوند و از دریاچه با پای پیاده به سمت سوباتان راه بیفتند. برای طی این مسیر بسته به انتخاب شما 18 تا 24 کیلومتر راه در پیش دارید که در ابتدا حدود 400 متر افزایش ارتفاع دارد و بسته به توان افراد بین 8 تا 12 ساعت به طول می انجامد. اواسط اردیبهشت ماه تا اواخر خرداد ماه، بهترین فصل برای پیمودن این مسیر تماشایی است و در میان راه جاذبه هایی همچون آبشار ورزان و قله بغروداغ نیز وجود دارند که با زیبایی خود خستگی را از تن می زدایند.

4- دوچرخه سواری

یکی از زیباترین مسیر های دوچرخه سواری و البته پر طرفدارترین آنها، از نئور آغاز می شود و تا ییلاق سوباتان ادامه می یابد. علاقه مندان به این ورزش، در قالب گروه های مختلف راهی نئور می شوند و از دریاچه تا سوباتان را رکاب می زنند تا هم از طبیعت لذت ببرند و هم تجربه ای متفاوت را برای خود خلق کنند. طول مسیر دوچرخه سواری حدود 120 کیلومتر است و در طی آن باید از دامنه های پرشیب نیز گذشت، پس برای گذر از آن باید حرفه ای باشید.

Photo by : Unknown

کجا بمونیم؟

در سفر به نئور می توانید برای اقامت از گزینه های متفاوتی استفاده کنید. هتل ها و مهمانسراهای شهرهای اطراف یکی از گزینه های پیش روی شما هستند و با امکانات خود، اقامت خوبی را برای شما رقم می زنند. 

اگر طالب گذراندن شب در فضایی متفاوت و در دل طبیعت هستید می توانید از میان خانه ها و کلبه های محلی یکی را برگزینید و یا خودتان دست به کار شده و کمپی را برپا سازید و شب را در زیر آسمان پرستاره به صبح برسانید.

امکانات رفاهی و گردشگری

با وجود زیبایی های بی بدیل این دریاچه، متاسفانه امکانات درخوری در اطراف آن وجود ندارد اما می توانید به امکانات محدود زیر دسترسی داشته باشید:

  • سرویس بهداشتی
  • بوفه برای تهیه خوراکی های محدود
  • سکوهایی برای چادر زدن
  • تخت هایی برای اجاره
Somaye Hashemi 
Mohammad Ghasemi 
Mohsen Davoodi 

بهترین فصل سفر

اواسط بهار تا اواخر تابستان، بهترین زمان برای بازدید از نئور است.

بهار و تابستان: دمای متوسط این منطقه در این فصول و در گرم ترین حالت به 25 درجه سانتی گراد می رسد و فضای مطبوعی را ایجاد می کند.

پاییز و زمستان: با سرد شدن هوا دما به شدن کاهش می یابد و در اواخر پاییز و اوایل زمستان دریاچه کاملا یخ می زند.

لوازم ضروری
کارت شناسایی
کرم ضد آفتاب
کیسه زباله
دارو های عمومی
شارژر موبایل
عینک آفتابی
دفترچه بیمه
پاور بانک
میان وعده
آب آشامیدنی
کوله پشتی
لوازم پیشنهادی
کفش پیاده‌روی
لباس اضافه
کلاه آفتابگیر
وسایل بازی
وعده های غذایی
پاور بانک
پتو و لوازم خواب
چادر مسافرتی
Photo by : Hadi Karimi

راه دسترسی

آدرس: شمال غربی شهرستان تالش، ۴۸ کیلومتری جنوب شرقی اردبیل به‌ طرف خلخال

راه دسترسی: از حاشیه جنوب شهرقی شهر اردبیل (میدان ایثار) وارد راه آسفالت به طرف خلخال شوید که پس از طی حدود ۳۵ کیلومتر به ده بودالالو می رسد. در سمت چپ این مسیر راه آسفالت تا روستای عباس آباد به طول ۱۰ کیلومتر ادامه دارد. پس از گذر از کنار روستای عباس‌آباد که در فاصله ۸ کیلومتری جاده و ۵ کیلومتری دریاچه قرار دارد، می توانید نئور را ببینید. جاده کوهستانی منتهی به دریاچه آسفالت است و به راحتی می توانید از آن عبور کنید اما جاده دور دریاچه خاکی است.

علاقه مندان به کوهنوردی، پیاده روی و آفرود نیز می توانند از مسیرهای زیر در منطقه استفاده کنند:

۱- هشت پر (تالش)، ریگ، کیش دیبی، شیله، مریان، قلعه جوق، حفظ‌آباد و عباس‌آباد.

۲- خلخال، گیوی، فاراب، قره قشلاق، کزور، خلفلو، هل آباد، حفظ‌آباد و عباس‌آباد.

۳- اردبیل، هیر، شبلو و عباس‌آباد.

آب دریاچه از کجا می آید؟

منبع اصلی تامین آب دریاچه نزولات جوی است که بخشی از آن مستقیما وارد دریاچه شده و بخشی دیگر توسط چشمه ها به آن هدایت می شوند. در اطراف دریاچه چشمه‌های فراوانی دیده می شود که دبی آب (میزان آبدهی) آنها بر اساس مقادیر نزولات برفی سالیانه و پایداری برف‌چال ها در ایام گرم و موقعیت آنها، متغیر است و از مهم ترین منابع تامین آب دریاچه به شمار می‌روند.

تعدادی از چشمه های این منطقه عبارتند از: گور بلاغی، شبلو بلاغی، گول بلاغی، پیالا گوزه، قاشقا بلاغی، قورما چوخور بلاغی، پاسگاه بلاغی، قوتور بلاغی، حسین بلاغی، اسدخان یوردونون بلاغی، اوبا بلاغی، سید یوردونون بلاغی، قالا گوزه سی، دیری بلاغی، فرخ یوردونون بلاغی و ...

دلیل نامگذاری دریاچه

نام نئور دارای ریشه ای مغولی است و کلمه نوور در این زبان به معنای دریاچه به کار می رود. در ترکی آذربایجانی، نئور، به دریاچه کوچکی که رودخانه ای به آن نمی ریزد اتلاق می شود و در جمهوری آذربایجان نیز سه دریاچه با نام های آجی نئور در شهرستان شکی، نئور در شهرستان قاخ و نئور در شهرستان قبله وجود دارد. 

Photo by : Unknown

گیاهان و جاندارانی که در نئور خواهید دید...

در این دریاچه و اطراف آن، 70 گونه گیاهی شناسایی شده است که هر یک دارای استفاده های دارویی، خوراکی و صنعتی هستند. مجموعه‌ای از گیاهان استپی و کشتزارهای گندم، جو، عدس، نخود و... به همراه گیاهانی همچون شبدر، بابونه ،جاشير يا سيا كما از تیره چتریان، بومادران، زردپياز يا نجم طلایی، پنج انگشت، جگن، آلاله، نعناع، کنگر و خاکشیر در اطراف دریاچه دیده می شود و مهم ترین گونه داخل دریاچه نیز بارهنگ آبی است.

این منطقه دارای دوسیمای خشک (کوهستانی) و آبی بوده و دو نوع موجودات زنده خشکی زی و آبزیدر آن دیده می شوند. 90 گونه جانوری بومی و مهاجر نیز در این ناحیه شناسایی شده اند که شامل  70 گونه از آبزیان، 2 گونه دوزیست، 10 گونه خزنده، 23 گونه پستاندار و 48 گونه پرنده هستند.

زالو، صدف‌های دوکفه‌ای، نرمتنان و سخت پوستان جانداران درون دریاچه هستند که بیشترین جمعیت آنها به نوعی سخت پوست به نام گاماروس تعلق دارد که غذای خوبی برای قزل آلای رنگین کمان به شمار می رود و فضای مناسبی را برای پرورش ماهی قزل آلا فراهم کرده است. تنها پستاندار آبزی دریاچه، سمور آبی (شنگ) است که گونه ای جالب توجه به شمار می رود. 

به طور کلی جانداران این ناحیه به انواع زیر طبقه بندی می شوند:

آبزیان دریاچه شامل گونه ای از پلانکتون‌ها، دوگونه صدف رده شکم پایان، گونه هایی از شیرونومید، صدف دوکفه‌ای، زالو، دوگونه سنجاقک، گونه سخت پوستان گاماروس و ماهی قزل آلای رنگین کمان.

دوزیستان منطقه شامل قورباغه مرادبی راه راه و قورباغه مردابی.

خزندگان منطقه شامل مارمولک ها، گرزه مار (افعی)، مار آتشی، مار چلیپر، مار زنگی مار آبی و لاک پشت مهمیزدار.

پستانداران منطقه شامل خرس قهوه‌ای، گرگ، روباه، شنگ، خرگوش، سمور سنگی، سیاه گوش، راسو، حفار اروپایی، خارپشت اروپایی، جرد ایرانی، ول معمولی، موش صحرایی، حشره خوار دندان سفید، خفاش سیبیل دار، خفاش بال بلند و خفاش نعل اسبی.

در کنار این جانداران می توان حیوانات اهلی همچون گاو، گوسفند و اسب را نیز دید که به چرا و گشت و گذار مشغولند.

توصیه های کارناوالی

نئور یکی از جلوه های ارزشمند طبیعت ایران و دارای ارزش و اهمیت خاصی برای ساکنان منطقه است، پس در سفر به آن، مراقبش باشید و با آلوده کردن آن به وسیله زباله های‌تان حیات جانداران را به خطر نیندازید.

جاده دریاچه نئور آسفالت است اما وضعیت مناسبی ندارد و هر لحظه ممکن است در چاله های این جاده بیفتید. بسیار مراقب باشید و آرام برانید تا دچار مشکل نشوید.

Photo by : Nader Moslemi

سخن آخر

طبیعت ایران پر از جلوه هایی ارزشمند و بی بدیل است که هر کدام‌شان می توانند به تصویری به یادماندنی در گوشه ذهن‌مان تبدیل شوند. در برنامه ریزی های‌تان برای سفر این جلوه ها را فراموش نکنید و بازدید از دریاچه نئور را نیز در آن بگنجانید.

آیا تا به حال دریاچه نئور را از نزدیک دیده اید؟

چه جاذبه هایی را در اطراف آن می شناسید؟

نظرتان در مورد پیمایش مسیر نئور تا سوباتان چیست؟

منتظر دیدگاه های شما عزیزان هستیم.

اگر دوست دارید که تصاویر و خاطرات سفرتان را با دیگر دوستان کارناوالی به اشتراک بگذارید، سری به لینک زیر بزنید:

ورود به صفحه کارناوالی شـــــــــــــو

نتیجه نقد و بررسی کارناوال

4.5

بررسی شده توسط کارناوال

حال و هوای خوش(عالی) 5
سهولت در دسترسی(خوب) 4
نظافت و شرایط محیط زیستی(خوب) 4
امکانات اولیه(عالی) 5

نقاط قوت

  • بزرگترین دریاچه طبیعی اردبیل
  • دارای طبیعتی زیبا و تماشایی
  • یکی از بزرگترین دریاچه های آب شیرین ایران
  • مکانی مناسب برای تجربه ماهیگیری

نقاط ضعف

  • کیفیت نامناسب آسفالت مسیر

نقد و بررسی کاربران

میانگین امتیاز کاربران

از مجموع 11 رای

3.4

دوستان

1

زوج

2

خانواده

1

آیا بازدید از دریاچه نئور را به دیگران پیشنهاد می‌کنید؟
سهولت در دسترسی(بد) 1.7
حال و هوای خوش(خوب) 3.8
کیفیت امکانات(معمولی) 2.9
امکانات اولیه(افتضاح) 1.3
رفتار بومیان منطقه(عالی) 5

دریاچه نئور را دیده‌اید؟

تجربه و نظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

سوالی دارید؟

از کارشناسان و کاربران کارناوال بپرسید

جدیدترین نقد
نعمتی

2.5

هواش گرمه سایه بانی نداره برای همچین جایی باید کلبه ساخت سرویس بهداشتی مشکل داره اما رفتار اهالی عالیه

سفر با همسر
تجربه سفر نعمتی به دریاچه نئور

انتشار: 23 خرداد 1400

آیا این دیدگاه مفید بود؟
محسن بیرامی

2

وای وای وای چه مسیر بدی و ناهمواری داشت. ما توی مرداد از سمت اردبیل راه افتادیم و به سمت این دریاچه رفتیم. در مسیر روستای نئور تا دریاچه نئور خبری از جاده آسفالت که نه حتی خاکی نبود. اول که وارد روستا میشید 5 تومن پول زور ازتون میگیرین. آخرشم متوجه نشدم این 5 تومنو بابت چی دادیم!!! کل این مسیر پر از چاله و دست انداز و بدون هیچگونه امکانات و یا علایم راهنمایی و رانندگی بود. تقریبا یک ساعتی طول کشید که به دریاچه نئور رسیدیم و بعدش واقعاً به این فکر کردیم که این همه سختی و مشقت به دیدن یه دریاچه کاملا معمولی و کوچیک می ارزید!!! با توجه به اینکه قبلاً سابقه رفتن به دریاچه ها و آبشارهای بزرگتر و زیباتر از این دریاچه رو داشتم که دسترسی و مسیرهاشون خیلی خوب و راحت بود (مخصوصاً در استان لرستان)، اصلا رفتن به این دریاچه رو پیشنهاد نمیکنم.

سفر با همسر
تجربه سفر محسن بیرامی به دریاچه نئور

تو چی زدی من اهل اونجام ییلاق مونه و هر سال میریم و اهل روستا ی عباس ابادم

انتشار: 13 تیر 1399

انتشار: 13 مرداد 1398

آیا این دیدگاه مفید بود؟
belfi

دریاچه نیور

البته که دریاچه بسیار زیباست و طبیعتش هم فوف العاده است و بعد از طی مسافتی طولانی به دیدنش میارزه . اما یه مسله هم هست انقدر نباید تبلیغ این جاهارو کرد تا افراد زیادی برن چون طولی نمیکشه اینجا هم مثل جاده اسالم به زباله دونی تبدیل میشه و این طبیعت بکر با پوشش گیاهی زیبا و منظره فوق العاده دیگه انقدر زیبا نمیمونه بهتره یکم به طبیعت رحم کنیم وهمون ساحل خزر کافیه برای یه عده که ادم توی زباله هاش گم میشه

خیلی خود خواهی . . و فکر میکنی خودت فقط تمیزی . متاسفم از این ملت ایران

انتشار: 27 خرداد 1403

انتشار: 28 اسفند 1397

آیا این دیدگاه مفید بود؟

پرسش و پاسخ

پرسش جدید

جواد رحمانی رحمانی
پرسش:

سلام بهترین زمان برای بازدید از دریاچه چه زمانی هستش؟ ایا با خودرو های معمولی هم می شود کنار دریاچه رسید؟

انتشار: 08 فروردین 1401

آیا این دیدگاه مفید بود؟
<h1> h"ello </h1> <a>abc </a>
پرسش:

نام کاربری :

انتشار: 02 مرداد 1400

آیا این دیدگاه مفید بود؟
هر چی بهار
پرسش:

سلام : لطفاً اطلاعات مربوط به مکان دریاچه رو اصلاح کنید . این دریاچه در مرز اردبیل و گیلان هست و به هیچ کدام تعلق نداره .

مهدیه اکبری پارسا
در پاسخ به هر چی بهار:

سلام 

دوست عزیز مطلبی که به اون اشاره کردید در جاهای مختلف متن اومده، اما از اونجایی که این دریاچه بین مردم به عنوان یکی از دریاچه های اردبیل شناخته شده است، ما ناگزیریم در عنوان ها و تیترها از این دریاچه به عنوان دریاچه اردبیل نام ببریم. 

انتشار: 28 آبان 1399

انتشار: 16 آبان 1399

آیا این دیدگاه مفید بود؟
اپلیکیشن کارناوال

با وب اپلیکیشن (PWA) کارناوال، کنترل سفر دست شماست.
در این اپلیکیشن شما دنیایی از امکانات و خدمات را همیشه و همه جا در جیب خود دارید؛ آشنایی با جاذبه‌های گردشگری، رزرو آنلاین بلیط هواپیما، رزرو هتل، ویلا و اقامتگاه بوم‌گردی، رزرو آنلاین تورهای داخلی و خارجی و تمام خدمات گردشگری، همه در اپلیکیشن کارناوال .

تماس با کارناوال

پشتیبانی 7.30 صبح تا 1 بامداد:

هدف اصلی کارناوال این است که بهترین خدمات گردشگری را به صورت آنلاین به کاربران خود ارائه دهد. هر آن چیزی که برای سفر خود نیاز دارید را از کارناوال بخواهید؛ از آشنایی با جاذبه ها، سوغات و غذاهای محلی تا رزرو آنلاین بلیط هواپیما و انواع اقامتگاه. در هر جا و در هر ساعت از شبانه روز، می توانید به صورت آنلاین خدمات سفر خود را رزرو کنید و یا هر سوالی دارید از ما بپرسید. کارناوال کنترل سفر شماست!

کلیه حقوق مادی و معنوی کارناوال برای شرکت کاروان سفر های نیکسام محفوظ است. استفاده از محتوای سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط امکان پذیر است.

خانهعکاسخانه

کنترل سفر دست شماست